Assistentiewoningen

Assistentiewoningen, de opvolger van de serviceflats, voor de actieve senioren.

Groep Caenen verkoopt mee in het nieuwe concept van assistentiewoningen, op maat gemaakt voor actieve senioren, om te genieten van hun oude dag. Wonen op een toplocatie, met alle comfort en service in het pakket inbegrepen.

Assistentiewoningen zijn seniorenresidenties die comfortabel én zelfstandig wonen combineren in een aangename omgeving met veiligheid en zorg op maat. Dé garantie op een lang leven zelfstandig wonen!  Deze residenties zijn ruim, hebben afzonderlijke slaapkamer en terras. 

In de residenties zelf worden er heel wat vrijblijvende activiteiten voor de bewoners georganiseerd, is er een ontspannings-/feestruimte en cafetaria, wassalon, kapster, ... Verder is het heerlijk vertoeven in de mooi aangelegde tuinen.

De fraai ingerichte appartementen, waarin je je eigen meubelen perfect kan integreren, bieden veel ruimte aan zowel koppels als alleenstaande senioren. Bovendien zijn alle flats rolstoelleefbaar ontworpen. Voor wie graag afziet van bepaalde karweitjes worden vrijblijvende dienstenpakketten met onder andere een poets- en maaltijdenservice, kinesist, diëtist en thuiszorg aangeboden. Via een noodoproepsysteem dag en nacht voel je je veilig, mocht er iets gebeuren is een woonassistent altijd beschikbaar.

Dit concept is ook een goede investering en zorgt voor een continu rendement. Meer info in onze verkoopkantoren.

  

Assistentiewoningen - Regio Veurne - Residentie Zuidburg

Overzicht / beschikbaarheid / prijzen / meer info, klik hier!

Assistentiewoningen - Regio Ruddervoorde

Overzicht / beschikbaarheid / prijzen / meer info, klik hier!

Assistentiewoningen - Regio Oostende - Project Cocenter

Overzicht / beschikbaarheid / prijzen / meer info, klik hier!

Assistentiewoningen - Regio Geraardsbergen - Project De Pastorij

Overzicht / beschikbaarheid / prijzen / meer info, klik hier!