UITBETALING - COMMISSIELOON

Groep Caenen betaalt snel, stipt en correct. Na elke verhuring gebeurt er een meteropname en wordt de staat van uw vakantieverblijf grondig gecontroleerd. Onmiddellijk daarna gaat Groep Caenen over tot de uitbetaling van de huurgelden.

U hoeft met andere woorden geen maanden of weken (bijvoorbeeld tot na het seizoen) te wachten om uw huurgelden te ontvangen. De administratie die de afrekening maakt (berekening van de verbruikskosten + het huurgeld) is zo georganiseerd dat U het huurgeld binnen de 14 dagen op uw rekening gestort krijgt.

U krijgt ook steeds een gedetailleerde afrekeningsnota toegestuurd.

Het commissieloon wordt berekend op de verhuurprijs en bedraagt 14,5%. Hiermee bereikt Groep Caenen één van de meest competitieve niveaus in de immobiliënmarkt. Geleverde diensten (publiciteit, huurcontracten, controles, afrekeningen) zijn in dit commissieloon vervat.

Uiteraard geldt de formule ‘no cure, no pay’ (niets verhuurd dan hoeft de klant ook geen commissieloon te betalen).

In de wetenschap dat Groep Caenen over de beste troeven beschikt om uw vakantieverblijf aan de beste condities te verhuren, hoeft U als verhuurder geen seconde te twijfelen om op de diensten van Groep Caenen beroep te doen.

  • Snelzoeker Te Koop
  • Maisons de charme - luxe vakantie aan zee