ANDERE KERNACTIVITEITEN

ADVIES

Als één van de belangrijkste spelers op de immobiliënmarkt aan de Belgische Kust en actief op het vlak van bouwpromotie, projectmanagement en de  verkoop,  de verhuur en het beheer van onroerend goed, heeft Groep Caenen uiteraard een adviserende functie. Wij fungeren als bevoorrecht aanspreekpersooninzake vastgoedmateries en dit zowel op financieel, administratief en technisch vlak.

BEHEER

Groep Caenen staat in voor het beheer van vastgoed in de meest ruime zin. Wij treden niet enkel op als beheerder van een mede-eigendom onder vorm van een syndicus, maar ook als beheerder van een vastgoedportefeuille of patrimonium waarbij wij alle financiële en administratieve dienstenvoor onze rekening nemen.

BOUWPROMOTIE

Groep Caenen is reeds een aantal decennia actief als bouwpromotor en heeft als dusdanig reeds tientallen nieuwbouwprojecten aan de Belgische kust gerealiseerd. Wat maakt Groep Caenen één van de belangrijkste spelers op de immobiliënmarkt aan de kust? Vooreerst beschikken wij steevast over projecten op toplocaties met een vaste meerwaarde. Dit gekoppeld aan een uitstekende expertise en knowhow, een klantgerichte service en een kwaliteitsvolle afwerkingmaakt van Groep Caenen een succesvolle en ambitieuze onderneming.

PROJECTMANAGEMENT

Groep Caenen beschikt over een apart team van professionele medewerkers die dagdagelijks instaat voor de continue opvolging en coördinatie van de nieuwbouwprojecten. Zij kennen deze projecten van naaldje tot draadje en zijn op die manier een uitstekend klankbord voor onze klanten, architecten, aannemers en bestuurlijke overheden. Een betere dienst na verkoopkan U zich niet wensen.

SYNDICUS

Als professioneel syndicus hebben wij reeds meer dan 45 jaar ervaring in het administratief, financieel en technisch beheer van een mede-eigendom.We hebben dan ook enorme referenties en talrijke gebouwen in beheer. Sedert 1 augustus 1995 is de nieuwe wet op mede-eigendom in voege en heeft men de vereniging der mede-eigenaars rechtspersoonlijkheid toegekend.Dit betekent dat ieder appartementsgebouw onder de toepassing van deze nieuwe wetgeving valt en een erkend, vakbekwaam syndicus vereist is. 

VASTGOEDBELEGGINGEN

Vastgoedbeleggingen vormen een substantieel onderdeel van onze vastgoedportefeuille. Zowel voor particulieren als investeerders hebben wij het hele jaar door interessante beleggingen in aanbieding. Nieuwbouwprojecten op plan bieden wij steevast aan tegen lanceringsprijzen waardoor er een serieuze meerwaarde ontstaat eens het project af is (met btw-recupuratie tot 2 jaar na ingebruikname). Bovendien geniet U bij aankoop van meerdere appartementen van zeer gunstige verkoopvoorwaarden. Voor meer inlichtingen kan U steeds terecht bij één van onze Groep Caenen-kantoren

  • Snelzoeker Te Koop