PUBLICITEIT VERKOOP

Het onder de aandacht brengen van uw eigendom is een noodzakelijke en belangrijke stap in het verkoopproces. Groep Caenen spaart kosten noch moeite om hieraan maximaal te voldoen:

De zeer grote en opvallende Groep Caenen Te Koop-stickers en -driehoeken zijn nog steeds een uitstekend publicitair verkoopsmedium die vele reacties teweeg brengen. Binnen de 24u wordt deze op uw eigendom geplaatst.

Tezelfdertijd nemen we professionele, digitale foto's die we gebruiken om een mooie etalage-affiche te maken. Ieder eigendom krijgt ook een volledige internetpagina op www.groepcaenen.be met digitale foto's en een korte beschrijving, én dit binnen de 24u!

Uw eigendom komt bovendien ook automatisch op de immowebsites van www.immoweb.be, www.hebbes.be, www.proxio.be, www.zimmo.be en Logic-Immo.be.

Vermelding met foto en beschrijving in onze professionele verkoopscatalogus, snel en gratis te verkrijgen op eenvoudige aanvraag.

Groep Caenen beschikt na meer dan 50 jaar ook over een fenomenaal klantenbestand die wij op regelmatige basis op de hoogte brengen van ons steeds wisselend aanbod Te Koop.

Groep Caenen beschikt over een uitgestrekt kantorennetwerk over de Oost-, Mid- en Westkust. Alle kantoren zijn centraal gelegen waardoor zeer veel passage gegarandeerd wordt. Een uitgekiend marketingconcept zorgt voor een extra hoge visibiliteit in het straatbeeld.

Onze mensen tenslotte zijn echte specialisten in hun vak en stellen de klanten onmiddellijk gerust door hun bewezen knowhow en jarenlange ervaring.

Bovendien adverteert Groep Caenen in diverse toeristische publicaties.

 

  • Snelzoeker Te Koop